پائیز ۱۳۹۲ تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است) چکیده تمایلات رفتاری مصرف کنندگان یک شاخص مناسب برای سنجش رفتارهای ذاتی و معنوی می باشد و با وجود اینکه در اکثر مواقع شناخت گرایشات رفتاری واقعی مصرف کنندگان می تواند دشوار باشد، اما یکی از مهمترین وظایف بازاریابان محسوب می شود. هدف از انجام این پژوهش بررسی عوامل موثر بر تمایلات رفتاری مشتریان در صنعت بانکداری کشور می باشد. منظور از تمایلات رفتاری مشتریان، به نوعی رفتار پس از خرید آنان می باشد که با دو متغیر مراجعه مجدد و تبلیغات دهان به دهان اندازه گیری خواهد شد. برای بررسی عوامل موثر بر آن، با توجه به پیشینه تحقیق، به بررسی رابطه میان کیفیت خدمات، هویت برند، ارزش ادراک شده و رضایت مشتری پرداخته می شود. تحلیل مقایسه ای نتایج میان بانک های دولتی و خصوصی هدف دیگری است که دنبال شده است. در این راستا مشتریان بانک های دولتی و خصوصی کشور در شهر تهران به عنوان جامعه آماری در نظر گرفته شده است که با بهره گرفتن از روش نمونه گیری خوشه ای به نمونه گیری اقدام شد. روش تحقیق، توسعه ای کاربردی بوده و با بهره گرفتن از پرسشنامه اقدام به جمع آوری اطلاعات در حجم نمونه ی ۳۸۴ شد که با بهره گرفتن از رابطه کوکران برای جامعه نا محدود به دست آمده است. نتایج تحقیق رابطه مثبت میان کیفیت خدمات و ارزش ادراک شده در بانک های دولتی را به اثبات رساند اما این رابطه در بانک های خصوصی به اثبات نرسید. رابطه مثبت میان سایر متغیرها(هویت برند و ارزش ادراک شده، ارزش ادراک شده و رضایت مشتری، رضایت مشتری و مراجعه مجدد و رضایت مشتری و تبلیغات دهان به دهان)، هم در بانک های خصوصی و هم در بانک های دولتی به اثبات رسید. کلمات کلیدی تمایلات رفتاری ،کیفیت خدمات، هویت برند، ارزش ادراک شده، رضایت مشتری، ، مراجعه مجدد، تبلیغات دهان به دهان. فهرست عناوین عنوان. صفحه فصل اول ۱-۱- بیان مسأله ۲ ۱-۲- اهمیت و ضرورت تحقیق ۴ ۱-۳- هدف تحقیق ۶ ۱-۴- سوالات تحقیق ۶ ۱- ۵- قلمرو تحقیق ۷ ۱-۶- تعریف واژگان و اصطلاحات ۷ فصل دوم ۲-۱- کیفیت خدمات ۱۱ ۲-۱-۱- تعریف خدمت ۱۱ ۲-۱-۲- ویژگی های خدمت ۱۲ ۲-۱-۳- تعریف کیفیت خدمات ۱۳ ۲-۱-۴- مدل های کیفیت خدمات ۱۴ ۲-۱-۴-۱- مدل کیفیت فنی و عملیاتی ۱۴ ۲-۱-۴-۲- کیفیت خدمات از دیدگاه پاراسورامن ۱۶ ۲-۱-۴-۳- مدل تحلیل شکاف کیفیت خدمات ۱۷ ۲-۱-۴-۴- مدل سروکوال ۱۹ ۲-۱-۴-۵- مدل مبتنی بر عملکرد ۲۳ ۲-۱-۴-۶- مدل سه جزئی کیفیت خدمات ۲۴ ۲-۱-۴-۷- مدل ساختار عوامل سلسله مراتبی از کیفیت خدمات خرده فروشی ۲۵ ۲-۱-۴-۸- مدل عوامل سه طبقه ای ۲۶ ۲-۱-۴-۹- مدل کیفیت خدمات در موتورهای جست و جوی اینترنتی(سروکوال) ۲۸ ۲-۱-۴-۱۰- ادراکات از کیفیت خدمات آموزشی( سروپرف) ۲۹ ۲-۱-۴-۱۱- مدل ارزش ایده آل از کیفیت خدمات ۲۹ ۲-۱-۴-۱۲- مدل ویژگی ها و اثرات کلی ۳۰ ۲-۱-۴-۱۳- مدل کیفیت خدمات خرده فروشی و ارزش ادراک شده ۳۲ ۲-۱-۴-۱۴- مدل ویژگی کیفیت خدمات ۳۳ ۲-۱-۴-۱۵- مدل کیفیت خدمات، ارزش مشتری و رضایت مندی مشتری ۳۵ ۲-۱-۴-۱۶- مدل پیش نیازها و تعدیل گرهای کیفیت خدمات ۳۶ ۲-۱-۴-۱۷- مدل بانکداری اینترنتی ۳۷ ۲-۱-۴-۱۸- مدل کیفیت خدمات اینترنتی ۳۸ ۲-۲- هویت برند ۳۹ ۲-۲-۱- تعریف برند ۳۹ ۲-۲-۲- برند و محصول ۴۱ ۲- ۲-۳- اهمیت برند ۴۳ ۲-۲-۴- برندگذاری ۴۶ ۲-۲-۴-۱- برندگذاری برای محصولات ۴۷ ۲-۲-۴-۲- برندگذاری برای خدمات ۴۷ ۲-۲-۴-۳- برندگذاری برای خرده فروشان ۴۷ ۲-۲-۵- ساختار نام تجاری ۴۸ ۲-۲-۵-۱- ساختار مشهود ۴۸ ۲-۲-۵-۲- ساختار نامشهود ۴۸ ۲-۲-۶- تعریف هویت برند ۴۹ ۲-۲-۷- منابع تشکیل دهنده هویت برند ۵۱ ۲-۲-۷-۱- دیدگاه کلر ۵۱ ۲-۲-۷-۲- دیدگاه کاپفرر ۵۲ ۲-۲-۸- صفات مشخصه برند ۵۳ ۲-۲-۹- دیدگاه های تعیین هویت برند ۵۵ ۲-۲-۹-۱- هویت برند از دیدگاه آکر ۵۶ ۲-۲-۹-۲- هویت برند از دیدگاه کاپفرر( منشور هویت برند) ۵۸ ۲-۲-۹-۳- دیدگاه مبتنی بر منابع و دیدگاه بازاریابی در تعیین هویت برند ۶۱ ۲-۲-۹-۴- دیدگاه کولمن ۶۴ ۲-۲-۱۰- هویت برند و ارزش ۶۵ ۲-۲-۱۰-۱- طرح ارزش ۶۶ ۲-۳- ارزش ادراک شده ۶۸ ۲-۳-۱- تعریف ارزش ۶۸ ۲-۳-۲- رویکردهای موجود جهت تعریف ارزش ۷۰ ۲-۳-۲-۱- ارزش از نظر منبع خلق ارزش ۷۰ ۲-۳-۲-۲- مدل مولفه های ارزش ۷۰ ۲-۳-۲-۳- رویکرد دریافت کردن در مقابل پردخت کردن(مدل نسبت هزینه- فایده) ۷۲ ۲-۳-۲-۴- رویکرد فایده گرایی در مقابل لذت گرایی ۷۴ ۲-۳-۲-۵- مدل وسیله – نتیجه ۷۵ ۲-۳-۲-۶- دیدگاه هولبروک در تعریف ارزش ۷۶ ۲-۳-۲-۷- ارزش به عنوان مقیاس تک بعدی در برابر مقیاس چندبعدی ۷۸ ۲-۳-۳- مزایای خلق ارزش ۸۱ ۲-۴- رضایت مشتری ۸۳ ۲-۴-۱- تعریف مشتری مداری ۸۳ ۲-۴-۲- تعریف رضایت مشتری ۸۵ ۲-۴-۳- اهمیت رضایت مشتری ۸۵ ۲-۴-۴- انواع رضایت مشتری ۸۶ ۲-۴-۴-۱ رضایت خاص مبادله ۸۶ ۲-۴-۴-۲- رضایت کلی ۸۶ ۲-۴-۵- روش های سنجش رضایت مشتری ۸۷ ۲-۴-۵-۱- الگوهای عینی ۸۷ ۲-۴-۵-۲- الگوهای ذهنی ۸۸ ۲-۴-۵-۲-۱- روش های ویژگی مدار ۸۹ ۲-۴-۵-۲-۱-۱- الگوی کیفیت خدمات ۹۰ ۲-۴-۵-۲-۱-۲- مدل عملکرد خدمات ۹۰ ۲-۴-۵-۲-۱-۳- الگوی عملکرد- اهمیت خدمات ۹۱ ۲-۴-۵-۲-۱-۴- شاخص رضایتمندی مشتری ۹۲ ۲-۴-۵-۲-۱-۴-۱- مدل رضایت مشتری در سوئد ۹۳ ۲-۴-۵-۲-۱-۴-۲- شاخص رضایت مشتری در آمریکا ۹۴ ۲-۴-۵-۲-۱-۴-۳- شاخص رضایت مشتری در اروپا ۹۵ ۲-۴-۵-۲-۱-۴-۴- شاخص رضایت مشتری در سوئیس ۹۶ ۲-۴-۵-۲-۱-۴-۵- شاخص رضایت مشتری در مالزی ۹۷ ۲-۴-۵-۲-۱-۴-۶- شاخص رضایت مشتری در ترکیه ۹۸ ۲-۴-۵-۲-۱-۴-۷- شاخص رضایت مشتری در ایران ۹۹ ۲-۴-۵-۲-۲- روش های حادثه مدار ۱۰۰ ۲-۴-۵-۳- مدل رضایت مشتری کانو ۱۰۱ ۲-۵- تمایلات رفتاری مشتریان ۱۰۷ ۲-۵-۱- وفاداری مشتری ۱۰۹ ۲-۵-۱-۱- انواع وفاداری ۱۱۲ ۲-۵-۱-۲- مدل پیشنهادی برای دسته بندی مشتریان وفادار ۱۱۳ ۲-۵-۱-۳- مراحل توسعه وفاداری ۱۱۵ ۲-۵-۱-۴- ابعاد وفاداری ۱۱۶ ۲-۵-۱-۴-۱- بازدید مجدد ۱۱۷ ۲-۵-۱-۴-۲- تبلیغات دهان به دهان ۱۱۷ ۲-۶- تعدادی از تحقیقات انجام شده در زمینه متغیرهای مطرح شده در مدل تحقیق ۱۲۱ ۲-۷- توسعه مدل مفهومی تحقیق ۱۲۹ فصل سوم ۳-۱- مدل اجرایی تحقیق ۱۳۸ ۳-۲- روش تحقیق ۱۳۸ ۳-۳- انواع تحقیقات علمی ۱۳۹ ۳-۴- مراحل تحقیق ۱۴۰ ۳-۵- جامعه و نمونه آماری ۱۴۰ ۳-۵-۱- جامعه آماری ۱۴۰ ۳-۵-۲- روش نمونهگیری و حجم نمونه ۱۴۱ ۳-۶- ابزار جمع آوری اطلاعات ۱۴۳ ۳-۷- متغیرهای تحقیق ۱۴۴ ۳-۸- روایی و پایایی پرسشنامه ۱۴۶ ۳-۸-۱- روایی ابزار اندازه گیری تحقیق ۱۴۶ ۳-۸-۲- پایایی ابزار اندازه گیری تحقیق ۱۴۸ ۳-۹- فرضیههای تحقیق ۱۴۹ ۳-۱۰- روشها و فنون آماری ۱۵۱ فصل چهارم ۴-۱- توصیف دادهها ۱۵۵ ۴-۱-۱- جداول و نمودارهای فراوانی مربوط به پاسخ دهندگان پرسشنامه ۱۵۶ ۴-۱-۱-۱- خصوصی یا دولتی بودن بانک پاسخ گویان ۱۵۶ ۴-۱-۱-۲- جنسیت مشتریان بانکهای دولتی ۱۵۶ ۴-۱-۱-۳- جنسیت مشتریان بانکهای خصوصی ۱۵۷ ۴-۱-۱-۴- وضعیت تأهل مشتریان بانکهای دولتی ۱۵۸ ۴-۱-۱-۵-وضعیت تأهل مشتریان بانکهای خصوصی ۱۵۸ ۴-۱-۱-۶- سن مشتریان بانکهای دولتی ۱۵۹ ۴-۱-۱-۷- سن مشتریان بانکهای خصوصی ۱۶۰ ۴-۱-۱-۸- تحصیلات مشتریان بانکهای دولتی ۱۶۱ ۴-۱-۱-۹- تحصیلات مشتریان بانکهای خصوصی ۱۶۱ ۴-۱-۱-۱۰- متوسط درآمد ماهیانه مشتریان بانکهای دولتی ۱۶۲ ۴-۱-۱-۱۱- متوسط درآمد ماهیانه مشتریان بانکهای خصوصی ۱۶۳ ۴-۲- آزمون کولموگروف- اسمیرنوف تک نمونه ای برای بررسی نرمال بودن توزیع متغیرها ۱۶۴ ۴-۳- تحلیل داده ها ۱۶۵ ۴-۳-۱- بیان مدل ۱۶۶ ۴-۳-۲- تخمین مدل ۱۶۷ ۴-۴- ساخت ماتریس کوواریانس ۱۶۸ ۴-۵- تخمین مدل های اصلی و فرعی تحقیق ۱۶۹ ۴-۶- ارزیابی تناسب مدل ۱۶۹ ۴-۷- تفسیر و تعبیر مدل ۱۷۱ ۴-۸- تحلیل مدل اندازه گیری با تحلیل عاملی تأییدی( سنجش روایی پرسشنامه) ۱۷۲ ۴-۹- آزمون فرضیات تحقیق با مدلسازی معادلات ساختاری (SEM) ۱۷۵ ۴-۹-۱- آزمون فرضیات تحقیق با مدلسازی معادلات ساختاری (SEM) برای بانکهای دولتی ۱۷۶ ۴-۹-۲- آزمون فرضیات تحقیق با مدلسازی معادلات ساختاری (SEM) برای بانکهای خصوصی ۱۹۳ ۴-۹-۳- نتایج آزمون فرضیه های اصلی ۱۹۰ ۴-۱۰- آزمون تفاوت در سطح ارزش درک شده، رضایت و تمایلات رفتاری (بازدید مجدد و تبلیغات دهان به دهان) مشتریان بانکهای دولتی و خصوصی ۱۹۳ ۴-۱۱- مدل تأیید شده با توجه به نتایج تحقیق ۱۹۸ فصل پنجم ۵-۱- نتایج حاصل از آزمون فرضیات تحقیق ۲۰۰ ۵-۲- نتایج آزمون فرضیه های اصلی ۲۰۹ ۵-۳- بحث در خصوص مقایسه سطح ارزش درک شده، رضایت و تمایلات رفتاری مشتریان بانک های دولتی و خصوصی ۲۱۱ ۵-۴- بحث و نتیجه گیری ۲۱۲ ۵-۳- پیشنهادات کاربردی ۲۱۸ ۵-۴- پیشنهادات برای محققان آتی ۲۲۱ منابع ۲۲۲ پیوست فهرست اشکال عنوان صفحه شکل۲- ۱: مدل کیفیت فنی و عملیاتی ۱۵ شکل۲- ۲: مدل عدم تأیید انتظارات ۱۸ شکل۲- ۳: مدل شکاف پنجگانه کیفیت خدمات ۱۹ شکل۲- ۴: مدل سروکوال ۲۱ شکل۲- ۵: مدل کیفیت خدمات توسعه یافته ۲۲ شکل۲- ۶ : مدل سه جزئی کیفیت خدمات ۲۴ شکل۲- ۷: ساختار عوامل سلسله مراتبی از کیفیت خدمات خرده فروشی ۲۶ مطلب دیگری از سایت : پیدا کردن کلمه کلیدی ابتدایی - ایده یابان پویا ” جدیدترین مقالات و آموزش های کاربردی ” شکل۲- ۸ : مدل عوامل سه طبقه ای ۲۸ شکل۲- ۹: مدل ارزش ایده آل از کیفیت خدمات ۳۰ شکل۲- ۱۰: مدل ویژگی ها و اثرات کلی ۳۱ شکل۲- ۱۱: مدل کیفیت خدمات خرده فروشی و ارزش ادراک شده ۳۲ شکل۲- ۱۲: مدل ویژگی کیفیت خدمات ۳۴ شکل۲- ۱۳: مدل کیفیت خدمات، ارزش مشتری و رضایت مندی مشتری ۳۵ شکل۲- ۱۴: مدل پیش نیازها و تعدیل گرهای کیفیت خدمات ۳۶ شکل۲- ۱۵: مدل بانکداری اینترنتی ۳۷ شکل۲- ۱۶: مدل کیفیت خدمات اینترنتی ۳۸ شکل۲- ۱۷: رابطه برند و محصول ۴۲ شکل۲- ۱۸: مدل شکاف هویت- شهرت برند ۵۰ شکل۲- ۱۹: ابعاد شخصیت نام تجاری ۵۶ شکل۲- ۲۰: منشور هویت برند ۶۰ شکل۲- ۲۱: دیدگاه مبتنی بر منابع در تعیین هویت برند ۶۲ شکل۲- ۲۲: دیدگاه بازاریابی در تعیین هویت برند ۶۲ شکل۲- ۲۳: رابطه بین هویت نام تجاری و نیازها و ادراک مصرف کنندگان ۶۳ شکل۲- ۲۴: مدل مولفع های ارزش ۷۱ شکل۲- ۲۵: ارزش ادراک شده مشتری ۷۳ شکل۲- ۲۶: مدل وسیله – نتیجه ۷۵ شکل۲- ۲۷: منابع ایجاد ارزش ۸۲ شکل۲- ۲۸: نتایج ارزش ۸۲ شکل۲-۲۹ : تقسیم بندی مدل های سنجش رضایتمندی مشتری ۸۸ شکل۲-۳۰: مقیاس دو بعدی مدل کیفیت خدمات ۹۰ شکل۲- ۳۱: مقیاس مجرد مدل عملکرد خدمات ۹۱ شکل۲- ۳۲: مقیاس الگوی عملکرد- اهمیت خدمات ۹۲ شکل۲- ۳۳: مدل رضایتمندی مشتری در سوئد ۹۳ شکل۲- ۳۴: شاخص رضایت مشتری در آمریکا ۹۴ شکل۲- ۳۵: شاخص رضایتمندی مشتری در اروپا ۹۵ شکل۲-۳۶ : مدل رضایتمندی مشتری در سوئیس ۹۷ شکل۲- ۳۷ : مدل رضایتمندی مشتری در مالزی ۹۸ شکل۲- ۳۸ : مدل رضایتمندی مشتری درترکیه ۹۹ شکل۲- ۳۹: مدل رضایتمندی مشتری در ایران ۱۰۰ شکل۲- ۴۰: مدل رضایت مشتری کانو ۱۰۳
مدیریت بازرگانی(گرایش بازاریابی بین الملل) مطالعه و بررسی عوامل موثر بر تمایلات رفتاری مشتریان )تحلیل مقایسه ای میان بانک های ...